Design vs. budget: VIPP shelf

September ønsker

September ønsker

1. For tiden er jeg på udkig efter billeder, der kan pryde vores hvide vægge. Jeg overvejer stærkt at bestille plakaten fra Atelier CPH, der kan sætte lidt kulør på stuen, og indbringe lidt efterårsstemning i form af den jordrøde farve. Den koster 275 kr. i størrelsen A3 (den fås også i størrelse 50×70 cm).

2. For 5 uger siden flyttede min kæreste og jeg ind i en ny bolig, og vi mangler nogle lamper til både spisestue og stue. Jeg har et særligt godt øje til lampen fra House Doctor, der uden tvivl kunne se smuk ud i vores stue, hvor der er højt til loftet med den flotteste stuk. Lampen koster 2.029 kr. og kan bl.a. findes hos room21.dk.

3. Efteråret nærmer sig og for mig betyder det, at jeg får lyst til at tilføje hjemmet med materialer i messing, jordfarver og træ. Denne smukke vase fra &Tradition måtte derfor meget gerne pynte på vores store massive træspisebord med grønne eucalyptusgrene i. Vasen koster 995 kr. og kan findes hos 1000chairs.com.

4. En trend, der er begyndt at fylde en del rundt omkring i de forskellige hjem, er disse flettede kurve, som jeg også har fået et godt øje til. De er super smukke til både opbevaring af plaider, skjulere til planter eller til børnenes legetøj i krogen i stuen. Jeg har i hvert fald forelsket mig i kurven fra Bloomingville, og skal have klikket én hjem til min store kaktus i spisestuen. Den koster ikke mere end 189 kr. og kan findes på room21.dk

Følg Decor Room på
Bloglovin’ / Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design vs. budget: VIPP shelf